406-408 The Strand, London

The scheme is a redevelopment of an existing six storey office building on The Strand in central London into thirteen new luxury apartments while retaining the existing ground floor retail usage.

The scheme is adjacent to the Vaudeville and Adelphi Theatres and is bisected by Bulls Inn Yard that is entered by an archway at the front of the building. The development includes a new extension to the rear adjacent to Bulls Inn Yard and a new retail kiosk unit onto The Strand.

The Hop House, Covent Garden

Residential Conversion and Refurbishment
View from Jermyn Street

Beau House, Jermyn Street, St. James, London

Residential Conversion and Refurbishment
interior

17-19 Bedford Street, Covent Garden

Mixed Use Residential Redevelopment
Front elevation view

More Residential Projects